Helen Doron PLUS

Pretvorite produženi boravak u iskustvo koje mijenja život!

Helen Doron PLUS  je ekskluzivno rješenje za produženi boravak, bilo nekoliko sati ujutro ili cijeli dan. Ovaj pažljivo osmišljen program nudi izuzetno obrazovanje za mlađe školarce, koristeći programe koje je razvila Helen Doron za podučavanje engleskog, matematike, španskog i još mnogo toga. Ovi programi stvaraju maksimalni učinak učenja uz maksimalnu stimulaciju mozga, a sve uz pjevanje posebno osmišljenih pjesama, igranje određenih igrica i zabavu. Ovaj program će unaprijediti sposobnosti vašeg djeteta za cijeli život.

Engleski

a boy and a girl playing with magnets on a table

MathRiders

Španski

a little girl holding a pen and drawing

Dodatne vještine

Svi ovi programi koriste naše posebno razvijene materijale za učenje. 

Naša misija

Naše učionice pružaju djeci, uzrasta od 1. do 4. razreda, sigurno okruženje za učenje i istraživanje. Bogati nastavni plan i program kombinuje engleski, španski, matematiku, razvijanje vještina i vrijeme za školsku zadaću. To je savršen program za djecu, jačanje uma i pružanje mogućnosti da u budućnosti ostvare sve svoje potencijale.

Prilagođavanje potrebama djeteta

Roditelji koji traže cjelodnevno rješenje mogu uživati u našem sveobuhvatnom cjelodnevnom boravku. Ovaj cjelodnevni program traje od 3 do 8 sati dnevno, 5 dana u sedmici i podučava se u malim grupama. Zavisno od školske smjene, svoj program prilagođavamo vašim potrebama. Vaše dijete će rado i prirodno naučiti izražavati svoje ideje, sklapati prijateljstva, dijeliti, sarađivati i odlično se zabavljati učeći engleski, matematiku, španski i još mnogo toga – sve kroz zabavne aktivnosti učenja i igre.

Najbolja ishrana za maksimalne rezultate

Zdrava ishrana osnažuje djecu u dosezanju punog potencijala osiguravajući hranjive materije i energiju koja im je potrebna da ostvare svoje životne ciljeve. Djetinjstvo je vrijeme kada se formiraju doživotne navike, a djeca koja odrastaju sa zdravom ishranom će vrlo vjerovatno nastaviti sa ovim navikama u odrasloj dobi. 

U našem produženom boravku pravimo svježa jela koja su bazirana na povrću, voću i žitaricama, a sve to iz knjige recepata naše Helen Doron koja posvećeno radi na tome da djeci pored edukativnih programa, pruži najbolje iskustvo odrastanja. 

Šta učimo:

Helen Doron PLUS logo

Engleski

Sticanje znanja drugog jezika, baš poput dodatnog maternjeg jezika koji se uči prirodno i radosno – kroz muziku, igre i priče.

Helen Doron PLUS logo

Matematika

Djeca su rođeni matematičari! Praktično učenje i pretvaranje životnih iskustava u razumljive zadatke, kroz pokret, muziku, zagonetke i druge aktivnosti u učionici. 

Helen Doron PLUS logo

Španski

U modernom vremenu, znanje engleskog se podrazumijeva. Dodatni strani jezik će vašem djetetu dati izvrstan start i proširiti mogućnosti i vidike. 

Helen Doron PLUS logo

Dodatne vještine

Pored vremena za zadaću, ostavljamo i dovoljno vremena za slobodnu igru, pravljenje zabavnih rukotvorina i čitanje priča.