POSTANITE DIO FRANŠIZE
HELEN DORON

Pridružite se našem USPJEHU!

Podučavamo engleski kao strani jezik, na prirodan način, isto kako djeca usvajaju svoj maternji jezik. Akademska istraživanja dokazuju našu jedinstvenu metodologiju sa dokazanim globalnim uspjehom od 1985.

Godina
iskustva
0 +
Država
širom svijeta
0
Miliona
učenika
0
Centara za
učenje
0 +
Licenciranih
učitelja
0 +

Potencijal

Sa više od 90% učenika koji uče engleski jezik i moraju nadoknaditi nedostatke u učenju zbog pandemije, franšize koje se bave obrazovanjem engleskog za djecu su u porastu. Sada je savršeno vrijeme da postanete dio mreže Helen Doron franšizera i iskoristite potencijal tržišta koje brzo raste. Ako ste strastveni u obrazovanju djece, iskoristite ovu franšiznu priliku da se pridružite uglednom globalnom brendu koji pruža kvalitetno obrazovanje engleskog za djecu i tinejdžere. Iskoristite rastuću potražnju u vašem području.

Nagrađivana metodologija

Naša metodologija se decenijama podučava širom svijeta sa nevjerovatnim rezultatima. Zasnovana na dubokom razumijevanju načina na koji djeca najbolje uče, podržava njihove razvojne prekretnice i različite stilove učenja. Helen Doron English stoji na čelu inovacija u obrazovanju za djecu, s intenzivnim fokusom na istraživanje i razvoj što rezultira originalnim kurikulumom koji se sastoji od mnoštva sadržaja bogatih programa. Koristeći priče, pjesme, rime i pokrete kako bismo stimulirali sva čula, stvaramo nezaboravno i obogaćujuće iskustvo učenja. Kod nas učenici uče mnogo više od engleskog. Usađivanjem vrijednosti i životnih vještina u naše programe, potičemo djecu da dosegnu njihov puni potencijal.

Poslovna zajednica sa ogromnom podrškom

Pružamo konstantnu podršku, počevši od pomoći pri pokretanju – kroz marketing, prodaju, organizacionu i pedagošku obuku. Održavamo česte poslovne obuke i konferencije za franšizere i dajemo smjernice. Razmjena znanja i ideja se veoma potiče unutar naše mreže. Osnažujemo naše franšizere da postanu uspješni i promovišemo mentorstvo. Cijela zajednica Master franšizera okuplja se svake godine kako bi inspirirali nove projekte i učili jedni od drugih.

Potrebna ulaganja

Cijena otvaranja Helen Doron franšize ovisi o lokaciji i ekonomskom okruženju. Helen Doron franšizeri obično ulažu u franšizne naknade, troškove otvaranja i troškove nakon otvaranja za model centra za učenje između 15.000 i 30.000 BAM. Nudimo ekskluzivno područje za naše franšizere da razviju i prošire svoje poslovanje sa mogućnostima više lokacija unutar regiona. Radujemo se radu sa pravim partnerima koji cijene uzorne obrazovne vrijednosti i finansijske nagrade i koji se raduju dosljednom i postojanom radu na putu ka uspjehu.

Svjedočenja franšizera

Spremni ste da otvorite Helen Doron franšizu
u svojoj zajednici?

Pridružite se našem USPJEHU!

© Helen Doron English is part of the HDEG |
All Rights Reserved 2022