Priznanja

Podržano decenijama liderstva i dokazanim uspjehom u obrazovanju djece, vaše dijete će učiti u međunarodnoj obrazovnoj grupi od povjerenja. Metodologija Helen Doron je podržana akademskim istraživanjem nekoliko evropskih univerziteta.

Istraživanja su dokazala da naš način podučavanja engleskog kao drugog jezika od najranije dobi promoviše fleksibilno razmišljanje i multikompetentnost te poboljšava kognitivne i emocionalne sposobnosti.

Saznaj više >

Grupa je također dobila međunarodno priznanje i mnoge svjetske nagrade. Neke od nagrada koje potvrđuju izvrsnost u obrazovanju uključuju najbolju franšizu za obrazovanje djece od strane Global Franchise Magazina, kao i nagrade u drugim kategorijama, najbolju školu jezika u Njemačkoj, školu jezika godine u Španiji, nagradu za obrazovanje roditeljskog povjerenja u Kini i mnoge druge svuda gdje postoje časovi engleskog jezika Helen Doron.

Saznaj više >

Prisutnost u medijima

Helen Doron se često pojavljuje u internacionalnim medijima, uključujući magazine, novine, televiziju i radio, naglašavajući izvrsnost u obrazovanju, jedinstvenu metodologiju, izvrsno mentorstvo i sveukpno liderstvo.